Historie Bakkerij Nagelkerke

 

Bakkerij Nagelkerke is een familiebedrijf waarin de 3de generatie werkzaam is. De bakkerij is begonnen in Prinsenbeek waar (opa) Leo Nagelkerke brood bakte en bezorgde. Toen opa jong overleed moest de bakkerij voortgezet worden en is Pieter Nagelkerke de bakkerij gaan draaien. Vanuit de bakkerij in Prinsenbeek opende hij nog meerdere bakkerijen in: Roosendaal, Oud-Gastel, Fijnaart, Oudenbosch en Zevenbergen. Zelf bakte Pieter nog in Fijnaart tot eind 2009. Deze bakkerij is begin 2010 overgenomen door zijn jongste zoon Pieter jr. De bakkerijen in Roosendaal en Zevenbergen zijn al jaren geleden overgenomen door franchisenemers. Bakkerij Oud-Gastel is jaren geleden verkocht. Bakkerij Nagelkerke Prinsenbeek is in 1998  over genomen door Leopold, de oudste zoon van Pieter. Leopold heeft in 2007 een bakkerij in Chaam erbij geopend. En bakkerij Nagelkerke Oudenbosch is in 1998 over genomen door Jan, de 2de zoon van Pieter.

Al deze bakkerijen zijn aparte bedrijven. Ze hebben allemaal een (open) bakkerij met winkel. Een aantal bakkerijen heeft wel dezelfde verpakkingslijn. Het assortiment verschilt per bakkerij.

Bakkerij Nagelkerke staat bekend als een goede brood ( en banket) bakkerij met verse, ambachtelijke producten en een goede service. Met een team van gemotiveerde en professionele bakkers en verkopers verkopen we brood en banket dat vers en van goede kwaliteit is.

Het verzorgingsgebied is Oudenbosch, Hoeven, Oud-gastel, Bosschenhoofd, Zegge, Standdaarbuiten en af en toe klanten uit verdere omgeving.