High Tea Lunchroom Nagelkerke


Lunchroom Nagelkerke heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een specialist in high tea. Omdat de lunchroom tot dezelfde eigenaren behoort als de naast gelegen bakkerij, wordt alles van de high tea zelf gemaakt in de bakkerij en lunchroom, en dat proef je!

Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en spelen graag in op het seizoen, daarom hebben onze high tea’s geen vaste producten. Dit is ook een van de redenen waarom een high tea bij lunchroom Nagelkerke altijd vernieuwend en verrassend blijft.

Wij serveren verschillende high tea’s in onze lunchroom, maar u kunt ook een high tea voor thuis bestellen of een speciale babyshower high tea! Vraag in onze lunchroom naar de mogelijkheden voor de babyshower high tea in onze lunchroom of voor thuis.

High Tea  in onze Lunchroom is mogelijk van 10.00 tot 12.00 en vanaf 14.00 uur op elke dag van de week!


Voor alle high tea's geldt graag minimaal 1 dag vooraf reserveren. Dit kan telefonisch of doormiddel van het invullen van onderstaand reserveringsformulier. Grotere groepen adviseren wij ruim op tijd te reserveren. Onze hartige en zoete hapjes kunnen per keer variëren omdat wij graag inspelen op het seizoen, en voor diegene die vaker komen high tea-en afwisseling willen aanbrengen!


Reserveer hier uw High Tea


Uw naam:*
E-mail adres:*
Telefoonnummer:*
Keuze High Tea:*
Datum High Tea:*
Tijdstip:*
Aantal Personen:*
Eventuele opmerkingen:
Keuze High Tea:*


Verras ook eens iemand met een kadobon voor een van onze heerlijke high tea’s!
Deze zijn verkrijgbaar in de lunchroom.